Consumul de cartofi şi ceapă reduce riscul de apariţie a cancerului gastric
Potrivit cercetătorilor chinezi, care au efectuat recent un studiu, includerea în dietă a unor cantităţi importante de legume cum ar fi conopida, cartoful şi ceapa reduce riscul de apariţie a cancerului gastric.
23 Iunie 2017, 10:02
De asemenea, apariţia cancerului la ficat poate fi prevenită consumând destul de des varză albă şi varză de Bruxelles, precum şi ţelină. Toate aceste legume conţin o cantitate mare de vitamina C, care este un important antioxidant.
Vitamina C este unul din micronutrienţii esenţiali pentru organismul uman, având rol antioxidant, intervenind în catalizarea reacţiilor chimice.
Cercetătorii chinezi au reamintit faptul că sarea, alcoolul şi conservele cresc riscul de apariţie a cancerului gastric. Puteţi reduce riscul de cancer la stomac, renunţând la fumat şi prin limitarea alcoolului.