Medicina tradițională chineză. Rețete pentru bolile de sezon
Medicina tradițională chineză are mii de rețete “neconvenționale” care vă pot ușura suferinta în diferite boli. Iată câteva rețete de folos în sezonul rece/
12 Octombrie 2018, 07:18
Adrian Florea, specialist în medicină tradițională chineză (www.qitaky.ro) ne-a prezentat câteva metode pentru a “păcăli” unele din cele mai frecvente boli de sezon.
Sfatul nutriționistului pentru sezonul rece – secretele alimentației corecte
Tuse convulsivă: “Se recomandă “Apa de Usturoi”, care se prepară astfel: o căpățână de usturoi (de circa 60 g) se strivește și ține în apă timp de 10 ore; apoi se strecoară și se adaugă o lingură de zahăr. Copiii sub 5 ani vor înghiți câte o linguriță și jumătate de zeamă, de 3 ori pe zi, înainte de mese. Adulții vor lua, în același ritm, câte 3 lingurițe. Efectul cel mai vizibil este la copiii de până la 15 ani”, explică Adrian Florea.
Faringo-laringite: “Pot fi atacate prin “tehnica celor două lingurițe fierbinți”: puneți două lingurițe de metal în apă clocotită. Dupa 2-3 minute,
....................