Sucul cu proprietăţi miraculoase, care omoară cancerul în 6 săptămâni
Cancerul, boala nemiloasă care spulberă speranţa de viaţă a celor afectaţi poate fi combătută cu ajutorul tratamentelor naturiste, dintre care, cele mai eficiente sunt curele cu sucuri de legume, care fac ca albumina să nu mai ajungă în interior şi contribuie la înfometarea celulelor canceroase.
27 Iunie 2017, 09:11
Una dintre reţetele de succes îi apartine austriacului Rudolf Breuss, care a creat un suc 100 % natural, din legume cu puternice proprietăţi anti-cancerigene.
Puterea miraculoasă de vindecare a acestui remediu a fost testată de peste 50 de mii de persoane diagnosticate cu cancer, iar rezultatele au fost de-a dreptul spectaculoase.
Sucul-minune întăreşte sistemul imunitar, reuşind totodată să înfometeze celulele canceroase şi să le anihileze în 42 de zile. Principalul ingredient al preparatului este sfecla, care conţine multe vitamine precum fosfor, potasiu, calciu, magneziu, zinc, sodiu şi fier. Aceasta are proprietăţi anti cancer greu de egalat, datorită aminoacidului numit betaină, confirmat de numeroase studii că poate distruge celulele din ţesutul tumoral.
Ingrediente:
55% sfeclă
20% ţelină (rădăcină)
20% morcovi
3% cartofi
2% ridichi
Mod de preparare şi administrare:
Ingredientele, în proporţiile indicate, se amestecă într-un blender. Ori de câte ori vă este foame, beţi acest suc de legume, dar nu mai mult de 500 de ml pe zi. Sucul se consumă cu ajutorul lingurii, pentru că doar aşa are un efect mai bun, consumat cu înghiţituri mici. Cura trebuie să dureze cel puţin 42 de zile (6 săptămâni).