Supă de pui, cel mai bun remediu pentru răceală și gripă
Supa de pui, in afara faptului ca contine zinc si fier, este eficienta impotriva racelilor si a gripei. Ingredientele din supa de pui au un efect de incalzire si proprietati anti-inflamatorii care asigura ca inflamarea membranelor mucoase scade.
26 Iunie 2015, 06:16
Supa de pui este un remediu popular pentru raceala sau gripa. Aceasta incalzeste organismul din interior si este folosita pentru tratarea de raceli sau gripa, deoarece aportul de lichide mentine membranele mucoase umede.
Oamenii de stiinta au descoperit, de asemenea, ca supa de pui proaspata, datorita ingredientelor sale sanatoase, cum ar fi zincul si fierul, are un efect de vindecare asupra racelilor si a gripei. Supa de pui are proprietati anti-inflamatorii, care poate reduce umflarea si inrosirea mucoaselor.
Cercetatorii de la Centrul Medical al Universitatii din Nebraska (SUA) au aratat ca supa de pui impiedica circulatia unor celule ale sistemului imunitar numite neutrofile si ajuta la eliberarea enzimelor care distrug nu numai virusii si bacteriile, dar, de asemenea, promoveaza eliberarea de mucus si ataca celulele care provoaca inflamarea tesutului.