TOP antibiotice naturale de la strămoși ascunse în cămara ta
Cele mai bune medicamente sunt cele oferite de natură. Cele obținute sintetic sunt uneori inferioare celor naturale, adică plantele pe care natura generoasă ni le oferă. Până să existe farmacii sau fabrici de medicamente, strămoșii noștri se tratau cu ajutorul lor.
01 Septembrie 2016, 09:55
Si in zilele noastre, oamenii cauta tot mai mult sa beneficieze de plantele naturale, pentru o sanatate de fier si pentru a ocoli efectele secundare ale unor medicamente.
Cum schimbarile bruste de temperatura din ultimii ani ne afecteaza tot mai mult sanatatea, interesul tuturor se indreapta catre antibioticele naturale.
Acestea sunt simple, la indemana tuturor si foarte ieftine.
Unul dintre antibioticele folosite de strabunicii nostri este laptele cu ceapa.
Se fierb doua cepe de dimensiuni medii intr-un litru de lapte. Amestecul este foarte bogat in vitamina C. Ceapa are actiune antibacteriana si antivirala, iar laptele intareste sistemul imunitar la nivelul intestinelor.
Intrucat ceapa fiarta are un gust dulceag, opus celui avut in stare cruda, amestecul poate fi dat si copiilor mai mici.
Daca va confruntati cu gripa nemiloasa, consumati fara jena usturoi.
Este adevarat ca are un miros specific foarte puternic, nu tocmai elegant, dar, cu ajutorul lui, puteti sa scapati de raceala. Fie ca il adaugati la friptura, la cartofii natur sau la alte legume fierte, cum ar fi fasolea verde, usturoiul isi va dovedi utilitatea.
Daca vreti, puteti sa faceti un fel de mujdei, nu foarte concentrat, nici foarte sarat, intr-o cana, si, dupa ce lasati ca apa oparita turnata peste usturoiul pisat sa se raceasca putin, sa il consumati ca pe un ceai, band pur si simplu acest mujdei.
Nu este recomandat copiilor sau femeilor insarcinate si nici persoanelor care au probleme esofagiene.