Ascultă Radio Antena Satelor Live

Tratamente naturiste. Preparatul cu efecte terapeutice care luptă cu cancerul, previne infarctul şi arteroscleroza

Descoperit de dr. Johanna, biochimist, expert în grăsimi şi uleiuri, acest amestec, realizat din trei ingrediente naturale are puteri terapeutice deosebite, fiind folosit de medicul german în tratamente naturiste cu rezultate foarte bune în tratarea cancerului, a diabetului sau a bolilor de ficat.

21 Februarie 2016, 07:03

În urma cercetărilor, dr. Budwig a descoperit că sângele pacienţilor grav bolnavi de cancer au un deficit de anumite ingrediente esenţiale, substanţe numite fosfatide şi lipoproteine, în timp ce sângele unei persoane sănătoase conţine întotdeauna cantităţi suficiente din aceste ingrediente. Însă, atunci când se folosesc aceste ingrediente naturale, pe o durată de aproximativ trei luni, tumorile se retrag treptat, slăbiciunea şi anemia dispar şi energia de viaţă revine. Simptomele cancerului, disfuncţiile hepatice şi diabetul se ameliorează, susţine cu tărie autoarea cercetărilor.

Pe baza acestor concluzii ale studiilor de laborator, medicul german a descoperit o cale complet naturală pentru ca oamenii să înlocuiască acele ingrediente esenţiale organismelor lor atât de necesare în dieta lor de zi cu zi. Prin simpla consumare a unei combinaţii de doar trei alimente naturale, cancerul nu este doar prevenit, ci în multe cazuri este chiar vindecat. Mărturii poate fi găsite pentru aproape orice tip de cancer şi tumori, chiar şi pentru cele în stadiu avansat şi terminal. Mii de persoane au fost ajutate de descoperirea acestui amestec miraculos.

De mai bine de 10 ani, formula Dr. Budwig a fost folosită terapeutic în Europa pentru a preveni: cancerul, arteroscleroza, accidentele vasculare cerebrale, infarctul miocardiac, ulcerul gastric, problemele de prostată, artrita, eczemele şi chiar deficienţe ale sistemului imunitar.
Baza programului dr. Budwig constă în utilizarea de ulei de in în amestec cu brânză Cottage cu procent scăzut de grăsimi. Teoria care stă la baza eficienţei acestui preparat este următoarea: prelucrarea chimică a uleiurilor face ca acestea să devină o substanţă nocivă ce se depozitează în organism. Inima, de exemplu, respinge aceste grăsimi şi ele sfârşesc ca depozite anorganice de grăsime chiar pe muşchiul cardiac. Ei ajung sa blocheze circulaţia sanguină, să dăuneze acţiunii inimii, să inhibe reînnoirea celulelor şi să împiedice libera circulaţie a sângelui şi a fluidelor limfatice.

Utilizarea oxigenului în organism poate fi stimulată de compuşi de proteine cu conţinut sulfuric, care fac uleiurile solubile în apă şi care sunt prezente în legume, cum ar fi praz, ceapă, arpagic şi usturoi, dar mai ales în brânza Cottage.
Este esenţial să se utilizeze numai uleiuri presate la rece, nerafinate, cu conţinut ridicat de acid linolic, cum ar fi seminţele de in, de floarea soarelui, soia, mac, nuc şi uleiuri de in. Un astfel de ulei ar trebui să fie consumat împreună cu produsele alimentare care conţin proteine bune.

Cum se prepară amestecul:

Puneţi în mixerul dvs.:
- o cană de brânză Cottage organică cu conţinut redus de grăsime
- 2-5 linguri de ulei de in
- suficientă apă pentru a le înmuia

Optional, se pot adăuga 3 linguri de seminţe de in proaspăt măcinate în râşniţa de cafea, piper Cayenne, usturoi, piper roşu.
Faceţi amestecul foarte moale si mâncaţi o parte din el în fiecare zi.

O persoană necesită zilnic aproximativ 120 g de brânză Cottage amestecată bine cu 30 ml de ulei din seminţe de in. Amestecul poate să fie îndulcit cu miere de albine sau cu orice altceva cu aromă naturală. Pot fi adăugate fructe proaspete.

10 noi sfaturi pentru a pune mai multe legume în meniul tău
Sanatos si verde 12 Martie 2025, 21:05

10 noi sfaturi pentru a pune mai multe legume în meniul tău

Autoritățile sanitare recomandă 5 porții de fructe și legume pe zi. Ești sigur că îți îndeplinești această cotă? Avem 10...

10 noi sfaturi pentru a pune mai multe legume în meniul tău
5 motive bune pentru a mânca usturoi
Sanatos si verde 12 Martie 2025, 21:02

5 motive bune pentru a mânca usturoi

Usturoiul, ca multe condimente, este un potențiator de aromă. Pe lângă calitățile sale gustative, este, de asemenea,...

5 motive bune pentru a mânca usturoi
Cancere, accidente vasculare cerebrale hemoragice și hipertensiune arterială: riscurile pe termen lung ale alcoolului
Sanatos si verde 12 Martie 2025, 20:49

Cancere, accidente vasculare cerebrale hemoragice și hipertensiune arterială: riscurile pe termen lung ale alcoolului

Consumul de alcool nu este niciodată inofensiv. Chiar dacă nu sunteți un băutor înrăit, consumul de alcool are o influență...

Cancere, accidente vasculare cerebrale hemoragice și hipertensiune arterială: riscurile pe termen lung ale alcoolului
Cum să ai dinți albi în 5 minute?
Sanatos si verde 12 Martie 2025, 20:33

Cum să ai dinți albi în 5 minute?

Obținerea unui zâmbet radiant în doar câteva minute poate părea un miracol, dar cu progresele recente în tehnologia de albire...

Cum să ai dinți albi în 5 minute?
Consumul de citrice și legătura lor cu tulburările de somn
Sanatos si verde 06 Martie 2025, 11:46

Consumul de citrice și legătura lor cu tulburările de somn

Citricele, cum ar fi portocalele, lămâile, lime-ul și grapefruitul, sunt bine cunoscute pentru beneficiile lor asupra...

Consumul de citrice și legătura lor cu tulburările de somn
Sanatos si verde 03 Martie 2025, 21:10

Misterele vindecării rănilor

Cicatrizarea rănilor este un proces biologic natural complex, specific fiecărui organism. Ce se poate face pentru a o...

Misterele vindecării rănilor
Consumul de omega-3 ar putea întârzia îmbătrânirea
Sanatos si verde 05 Februarie 2025, 19:32

Consumul de omega-3 ar putea întârzia îmbătrânirea

Un studiu clinic la care au participat peste 700 de pacienţi timp de trei ani a demonstrat că un gram de omega-3 consumat...

Consumul de omega-3 ar putea întârzia îmbătrânirea
Sanatos si verde 30 Ianuarie 2025, 21:37

Colesterolul: trăiască dieta mediteraneană

Eficiența dietei mediteraneene în reducerea riscului cardiovascular este în permanență promovată. Un nou studiu tocmai a...

Colesterolul: trăiască dieta mediteraneană