Trucuri pentru a prepara usturoiul, rapid și ușor
Pe raftul cu condimente sau în cămară stă ascuns un ingredient despre care se crede că are puterea de a te proteja de cancer, de a echilibra nivelul colesterolului și de a-ți întări sistemul imunitar în sezonul rece.
29 Iunie 2015, 08:47
Da savoare oricarui preparat si se gaseste in orice anotimp. Este vorba despre usturoi, star in bucataria internationala, dar si un medicament natural.
Usturoiul contine substante chimice benefice, iar cand este zdrobit si mestecat, se elibereaza alicina, un compus acid ce reactioneaza impotriva radicalilor liberi, pe care ii distruge. Poate fi consumat in forma cruda sau inclus in mancaruri.
Totusi, trebuie sa fie evitat daca ai ulcer gastric sau daca urmezi un tratament cu medicamente anticoagulante. Iti prezentam cateva idei despre cum poti sa folosesti usturoiul si sa-l pregatesti mai usor, in timp ce isi pastreaza toate proprietatile terapeutice.