-

Un dormitor de poveste

Dacă îţi decorezi dormitorul şi nu ştii cum să faci asta, însă ţi-ar plăcea să te odihneşti într-o cameră idilică, asemănătoare cu a prinţeselor, atunci trebuie să îţi pui imaginaţia în practică şi să îţi creezi propriul mini-castel.


Da, chiar în camera ta. Şi nici nu ai nevoie de prea multe lucruri!

Perdele albe

În primul rând, renunţă la draperiile colorate sau la jaluzelele verticale. Înlocuieşte-le cu perdele albe, transparente, peste care poţi trage draperii din nuanţe lăptoase. În timpul zilei, atunci când vrei lumină, prinde draperia la mijloc, cu o panglică groasă, făcându-i o fundă mare.

Flori colorate

Nu uita că pe pervazul ferestrei poţi să îţi pui multe flori, de la cactuşi mici, până la diverse flori mărunte, uşor de îngrijit. De asemena, poţi ţine pe o masă, în apropierea ferestrei, o vază pe care să o umpli în permanenţă cu florile preferate – asta va contribui într-un mod incredibil la starea ta de spirit!

Alege decoraţiunile potrivite

Nu uita de decoraţiuni! Poţi folosi suporturi de lumânări aromatice, statuetele preferate şi depozitează-ţi bijuteriile într-un set de cutii care par a face parte dintre lucrurile unei adevărate prinţese!

Citeste articolul complet pe bewoman.ro