-

Borcane decorative

Fie sunteți în căutarea unui nou vas pentru flori, fie doriţi să adăugaţi o tentă rustică încăperii în care vă petreceţi o mare parte din timp... noi vă oferim o soluţie iefină şi uşor de pus în practică.

Ȋn primul rând trebuie să vă decideţi cu privire la tipul de vas pe care aţi vrea să îl decoraţi. Puteţi folosi foarte bine un recipient vechi, astfel încât nimeni nu va suspecta ce a fost dedesubt inițial.

Este recomandat ca pentru decorare să folosiţi iută pentru că aceasta vine într-o mare varietate de culori, astfel încât puteţi alege o culoare care va completa camera sau design-ul acesteia.

Pentru început, aplicaţi lipici la un capăt al sforii şi la gura de sus a vasului. Aveţi grijă ca sfoara să se lipească foarte bine, pentru a nu exista probleme pe parcursul decorării.

Mingea de iută trebuie să o înfăşuraţi strâns în jurul vasului în timp ce țineți capătul inițial în loc. Ȋn timp ce înfăşuraţi firul, împingeţi-l în sus, astfel încât să se realizeze un model compact.

Este recomandat să adăugaţi din loc în loc câte o picătură de lipici pentru a fixa mai bine iuta. Nu este nevoie să lipiţi întreaga frânghie de iută.

Completați acoperirea vasului cu iută pana la cel mai de jos punct de pe vază (nu sub vază, dar aproape). Tăiati iuta și apoi adăugaţi lipici pentru a ține capătul în loc.

Spor la treabă!