-

7 greșeli de evitat atunci când începeți o relație

Scris de

Nou într-o relație, sperați să vedeți această relație înregistrându-se și înflorind în timp. Descoperiți greșelile de evitat și sfaturile lui David Buffault, celebru terapeut parizian.

Solicitați reciprocitatea sentimentelor prea repede

Ai o relație de două săptămâni. Aveți deja sentimente pentru el (ea) și doriți doar un lucru: să știți dacă el (ea) simte la fel.
De ce este o greșeală: nu vă grăbiți prea mult. Sentimentele se dezvoltă pe parcursul relației. "Nu este ceva pe care îl controlați. Sentimentele pot ajunge la o persoană foarte repede, în timp ce pentru alții va dura câteva luni și nu este. dramatic. ”, explică David Buffault.

Ce să faci în schimb: Oferă-i timp să te descopere și să înmulțești momentele împreună.

Ceri să îi cunoști prietenii și rudele

A trecut doar o lună de când l-ai întâlnit pentru prima dată și îi ceri deja să-și întâlnească părinții și prietenii.

De ce este o greșeală: din nou, nu vă grăbiți prea mult. "Prezentarea prietenului lor într-un mod oficial este pentru unii un pas important. O fac doar atunci când se simt pregătiți și siguri de persoana cu care sunt", explică David Buffault.

Ce să faceți în schimb: Așteptați să vină de la el (ea). Nu forța nimic și construiește-ți în liniște relația.

Îl / o prezinți prea repede copiilor tăi

Noua relație este încă proaspătă, dar abia aștepți să o prezinți celor mai importanți pentru tine: copiii tăi.

De ce este o greșeală: "Cel mai bine este să aștepți până când relația s-a stabilit înainte de a le spune copiilor despre asta. Ei au fost deja afectați de o separare. Dacă s-ar întâmpla din nou, i-ar putea face să se simtă nesiguri. Ca să nu mai vorbim că poate intra în panică noului dvs. soț investit în acest nou rol de părinte vitreg. ", explică David Buffault.

Ce să faceți în schimb: nu vorbiți despre asta până nu vă imaginați relația suficient de puternică și durabilă. Ieșirile cu noul dvs. însoțitor (sau noul însoțitor) se vor face atunci când nu aveți copii. Un pic restrictiv, dar necesar la început.

Pare că joci un rol

Vrei să te prezinți în cea mai bună ținută și faci prea mult ... prea mult!

De ce este o greșeală: „Chiar dacă este tentant să joci un rol la începutul unei relații sau chiar să inventezi părți ale vieții mai frumoase decât cele pe care le-ai trăit, să fie ireproșabil, va dura doar Nu vei putea juca un rol pentru totdeauna, iar scopul inițierii unei relații este de a te întâlni cu cealaltă persoană așa cum este. Cuvântul cheie este să fii tu însuți. Într-o relație, tu îl iubește pe celălalt cu calitățile sale, dar și cu greșelile sale. Dacă el (ea) nu te iubește așa cum ești tu, este pentru că nu este persoana potrivită pentru tine. ", explică David Buffault.

Ce să faceți în schimb: spuneți rapid ce vă place și ce nu vă place. Fiți autentic.

Vă faceți „planuri” și puneți presiune pe el/ ea

„Vrei să te căsătorești, să ai copii și dacă da, câți?”, „Aș vrea să am cheile casei tale, nu-i așa?” ... Au trecut doar două sau trei săptămâni de când te-ai întâlnit la care te gândești deja.

De ce este o greșeală: este în regulă să vrei să știi așteptările celuilalt cu privire la un cuplu și ce și-ar dori în viața lor, dar ia-ți timp pentru a-i cunoaște. „Acest lucru poate duce la teamă în celălalt, cu sentimentul de a fi invadați în intimitatea lor sau oprimați, ceea ce poate provoca o respingere imediată și brutală”, explică David Buffault.

Ce să faceți în schimb: petreceți timp împreună, acordați-vă timp pentru a construi.

Să-i dezvăluiți prea repede flacăra

Ești îndrăgostit și vrei să-i strigi cu voce tare.

De ce este o greșeală: Da, fă-o, dar nu prea repede! "Unii oameni nu vor să meargă prea repede. Sentimentele nu sunt suficient dezvoltate de ambele părți atunci. Spunând„ Te iubesc ”se poate pune presiune pe celălalt care nu este încă pregătit", explică David. Buffault.

Ce să faci în schimb: ia-ți ceva timp pentru a observa comportamentele și sinceritatea ei înainte de a face o declarație.

Vorbiți despre fostele relații

De la începutul relației tale, îți spui poveștile doar cu foștii tăi.

De ce este o greșeală: cu siguranță ați avut o viață înainte cu dezamăgiri, momente romantice grozave, iar noul dvs. partener (partener) poate asculta cu înțelepciune. Cu toate acestea, nu abuzați de răbdarea sa. "Într-adevăr, nu este nevoie să vă refaceți poveștile. Ați suferit, dar sunteți cu cineva nou și diferit. La fel nu se va întâmpla decât dacă veți începe să-i deranjați profund. trecutul și îmbrățișează prezentul ", explică David Buffault.

Ce să faci în schimb: poți explica cum s-a încheiat ultima ta relație, dar evaziv. Și vorbește despre tine acum, ce vrei, ce îți place.