-

Organizator din borcane

Agrafele de birou, șuruburile sau alte obiecte mici, vă incomodează în mod constant şi nu ştiţi ce să faceţi? Aveţi nevoie de un sistem de organizare mai bun! Este simplu de realizat şi îl puteţi face chiar voi!

Ȋn primul rând trebuie să găsiți o zonă din casă în care să montaţi setul de organizare. Setul poate fi instalat cu ușurință atât în debara, cât şi sub un dulap de bucătărie, în garaj sau chiar în cămară. Aveţi grijă ca în momentul în care montaţi setul să nu deteriorați dulapurile scumpe sau noi. De asemenea, trebuie să aveţi grijă să instalaţi setul într-un loc accesibil şi la îndemână.

Un alt factor important este să vă asigurați că dulapurile pot sprijini mai multe borcane montate dedesubt. În cazul în care acestea sunt deteriorate sau au un suport slab, luați în considerare utilizarea unui dulap diferit.

Separaţi capacele de borcane, apoi aplicaţi adeziv pe ele şi lipiţi-le pe blocul de lemn, care va fi lipit apoi pe dulap.

Înainte de a monta permanent suportul, încercaţi fiecare borcan cu capac şi vedeţi dacă are suficient spațiu pentru a fi înșurubat și deșurubat, astfel încât să nu vă fie incomod. Pentru a fi siguri că treaba iese bine, puteţi trasa cu creionul linii ajutătoare.

Adăugaţi mai mult adeziv la partea de sus a capacului și apoi presaţi pentru a se fixa cât mai bine. Se lasă câteva ore sau peste noapte să se usuce.

Montați blocul de lemn sub dulap. Este bine ca la blocul de lemn să folosiţi un adeziv mai puternic pentru a vă asigura că acesta se lipeşte cât mai bine de dulap.

Ȋn final, umpleţi borcanele cu obiecte mici... şi bucuraţi-vă de noul vostru spaţiu de depozitare organizată.

Spor la treabă!