-

A pus o aspirină în apa în care spăla rufele. A rămas uimită când a văzut ce a urmat

Aspirina este unul dintre medicamentele uzuale pe care fiecare dintre noi îl are în casă în caz de nevoie.


Luam aspirina atunci cand racim, atunci cand avem febra musculara, o folosim chiar si in tratamentele cosmetice, insa acest medicament simplu are mult mai multe beneficii si utilizari neobisnuite.

Recunoasteti, doamnelor ca in fiecare luna, cheltuiti pentru diferite produse ca sa scoateti la lumina petele de pe o rochie sau sa redati stralucirea culorilor. Iata, cateva trucuri, ca sa scapati si ieftin, si usor!

Aspirina indeparteaza petele de transpiratie

Petele de transpiratie de pe haine sunt inestetice si foarte greu de indepartat, cateodata chiar imposibil. Daca folosim o solutie realizata din doua tablete de aspirina pisate si o jumatate de cana de apa fierbinte, putem uita de petele inestetice de transpiratie.

Peste o aspirina zdrobita puneti 100 ml de apa calda si asteptati pana cand se dizolva complet si se pune intr-o sticla cu un pulverizator. Pulverizati peste pata si se lasa sa actioneze timp de cel putin 5 minute inainte de a spala hainele.

Aspirina functioneaza foarte bine si ca inalbitor. Puneti 5 pastile peste rufe si lasati-le in apa cam 2 ore. Se pare ca acidul salicilic actioneaza mai ceva ca un inalbitor.

Sursa: bewoman.ro