-

Decorarea camerei gemenilor

Având copii gemeni nu este o sarcină ușoară.

Deci, în acest articol, vă vom oferi sfaturi excelente pentru a decora camera perfectă pentru gemenii mici.

Camera in stil vintage

Moda de epoca este preferata de multi oameni, avand intotdeauna o predilectie pentru cultura antica si am observat ca exista multe lucruri rambursabile, in ceea ce priveste decorul in cauza.

Stilul vintage ofera posibilitatea de a decora ceva in modele clasice pentru copii.

Camera pentru gemeni, cu multe culori!

Un copil are nevoie de o explozie de culoare, deoarece ne ajuta sa ne simtim plini de viata sa sa simtim bucurie. Cand cineva se pregateste sa decoreze camera copilului, poate utiliza culori clasice ca albastru pentru baiat si roz pentru fata.

Acum, toate culorile sunt perfecte atat pentru fetite cat si pentru baieti. Se poate utiliza toate culorile care va plac daca doriti.

Doua printese intr-o camera

Cand aveti o fata, de obicei, puneti mai mult efort in detalii pentru ca am avut mereu impresia ca exista mult mai mult pentru fete decat pentru baieti.

Imaginati-va daca aveti doua fete!

Propunerea noastra este simpla, si daca gemenii sunt un pic mai mari, se poate folosi un decor ca o scuza pentru a petrece timp cu familia si sa va dezvoltati creativitatea la maxim.

Totul depinde daca fetelor dvs le plac papusile Barbie, fluturii sau inimioarele. Uitati de stereotipuri! Dupa ce ati definit tema de decorare, luati in considerare aceste modele care vor atrage cu siguranta atentia fetelor dvs.

Citeste articolul complet pe imaginea.info