-

Cum îți amenajezi o grădină idilică în orice tip de curte ai avea

Chiar dacă ai o curte în care nu îţi permiţi să investeşti foarte mulţi bani acum, pentru că este prea mare şi total neamenajată, ori pentru că, dimpotrivă, spaţiul este prea mic, există anumite modalităţi prin care poţi, totuşi, să o transformi într-o grădină în care să te simţi minunat.


Iată câteva lucruri de care ai nevoie pentru a-ţi decora grădina cu bani cât mai puţini:

O bancă mică

Dacă vrei să te bucuri de serile în grădină, în primul rând, poţi să îţi cumperi o băncuţă simplă, din lemn sau din metal, pe care o poţi vopsi în concordanţă cu nuanţele casei, dacă vrei. Atunci când e vreme bună, o poţi acoperi cu perne, iar banca aceasta va fi locul tău pentru cafeaua de dimineaţă, pentru lecturi pe timp de seară şi pentru o relaxare deplină.

Flori uşor de îngrijit

Nu este nevoie de un horticultor pentru avea o grădină frumoasă. Poţi să plantezi diverse flori, care nua u nevoie de o îngrijire specială, precum anemone, crini sau dalii. Vei găsi bulbi diverşi.

Felinare

Dacă nu ai instalat un sistem de iluminare în grădină, poţi să rezolvi problema foarte uşor şi practic, cu mai multe felinare ce se încarcă cu energie solară. În felul acesta, vii cu o soluţie eco şi foarte chic pentru grădina ta.

Citeste continuarea pe bewoman.ro