-

Un designer american a creat bijuterii din paste făinoase si latex

Nu-i asa că aproape toţi adorăm pastele făinoase? Trebuie să stim însă că acestea pot fi folosite nu doar la prepararea mâncărurilor delicioase, ci si la crearea unor bijuterii şi accesorii...


Pastele făinoase reprezintă o sursă permanentă de inspiraţie grozavă pentru creativitatea şi inspiraţia designerului american, Anne Pearce, din New York, care a creat recent o colectie de bijuterii şi accesorii, folosind pastele făinoase drept material, în special macaroanele, a anuntat revista "Vogue".

Cel care devine proprietarul unei astfel de bijuterii, creată din paste făinoase care sunt extrem de subtiri si fragile, ar trebui să aibă mare grijă pentru că ea valoroasă mult, fiind confectionată dintr-un material foarte delicat, a declarat Pearce pentru Vogue.

În afară de macaroane, Anne Pearce a mai folosit material textil si latex. Designerul a adăugat că materialul cu care lucrează stabileste în mare parte designul viitoarei sale creaţii.

"Îmi place să lucrez cu astfel de materiale pentru că sunt mult mai imprevizibile, mai efemere, comparativ cu metalul obişnuit si cristalele", a adăugat Pearce.

Din noua colectie fac parte brătări, chokere si corsete. Bijuteriile pot fi achiziţionate din magazinul Planet X de la New York.

Sursa: rador.ro

Te-ar mai putea interesa si:

Prezicerile lui Nostradamus pentru 2017: Avertizările terifiante au fost dezvăluite
Extravaganță: Cele mai scumpe deserturi din lume
Clasamentul celor mai curate orașe din lume

Articole înrudite