-

Ai o mătură acasă? Trebuie să știți aceste lucruri! Ce nu trebuie să faci dacă aceasta se rupe!

În domeniul magiei mătura este cel mai adesea asociată cu vrăjitoarea. Conform legendei măturile se foloseau doar ca un mijloc de zbor. Acest subiect are de fapt proprietati magice puternice. Matura este un simbol al domesticitatii, al familiei, al fericirii si joaca un rol major in apararea sa.

Oricine are o matura in fiecare casa. Potrivit credintelor, atunci cand aceasta incepe sa se rupa, ar trebui sa o aruncati. Daca nu faceti acest lucru, puteti avea conflicte in familie si probleme. Este bine sa o aruncati departe, astfel incat sa nu atraga boli, nenorociri si mizerii.

Nu ar trebui sa ii dati foc, pentru ca veti fi invadati de purici, plosnite sau alte insecte mici. Daca nu doriti sa aruncati o matura veche, atunci puneti-o intr-un hambar in curte.

O matura noua nu ar trebui sa fie tinuta in casa. Acest lucru poate duce la probleme. Matura este conectata la multe semne. In cazul in care se rupe intr-un mod neasteptat, atunci trebuie sa va asteptati la surprize. Atunci cand se deterioreaza manerul, asteptati oaspeti.

Pentru a opri din plans copilul pe timp de noapte mutati din casa noua matura.

Citeste continuarea pe bewoman.ro