-

Avertisment ȘOCANT! Specialiștii au descoperit ce va ucide viața pe Terra!

Specialiștii Universității din Colorado au elaborat un model detaliat al schimbărilor care se vor produce pe Pământ, simulare care a inclus un număr foarte mare de diferiți factori. În urma acestui experiment, oamenii de știință au ajuns la concluzia că peste 1,5 miliarde de ani viața va dispărea de pe Planeta albastră.

Astfel, conform calculelor oamenilor de stiinta, Terra va deveni neprimitoare nu din cauza activitatilor omului sau a cataclismelor cosmice cu implicarea unor asteroizi uriasi sau planete-ucigase. Soarele va fi cel care va distruge viata pe Pamant.

Specialistii au stabilit ca la fiecare 110 milioane de ani, astrul luminos devine cu 1 grad mai fierbinte.

Avertisment ȘOCANT! Specialiștii au descoperit ce va ucide viața pe Terra!

Prin urmare, peste 1,5 miliarde de ani, intreaga suprafata a Terrei va fi, practic, parjolita, iar apa se va evapora aproape in totalitate. Inainte insa, omenirea va trebui sa traverseze o perioada dificila, cand in Arctica se va instaura o clima tropicala, iar continentele vor fi potopite de ploi interminabile, urmare a evaporarii oceanului mondial.

Oamenii de stiinta considera ca, pe planga schimbarile care vor marca activitatea solara, "groaznicele consecinte" ale incalzirii globale par un fel de parodie ieftina.

Sursa: incomemagazine.ro