-

5 motive pentru care bărbații își părăsesc iubitele

Sa fii singura nu este deloc amuzant. Chiar daca esti genul care crede ca iubirea de sine este mai presus de orice, totusi, la un moment dat simti nevoia unui companion uman. Si nu este nimic in neregula cu aceasta dorinta.

Sunt foarte multe femei care incearca sa-si gaseasca dragostea oriunde merg, ori cu cine se intalnesc. Insa inainte de a incerca sa-ti gasesti sufletul pereche, cauta sa afli motivul pentru care barbatii te parasesc. Asta nu inseamna ca tu nu meriti sa fii iubita. Doar ca trebui sa gasesti cauza ascunsa, problema nerezolvata care iti afecteaza viata sentimentala si il face pe un barbat sa mearga in cealalta directie. Iata cateva dintre motivele pentru care un barbat isi paraseste iubita.

Te „agati” cu disperare de el
Barbatii nu cred in angajamentul rapid. Au nevoie de timp, spatiu si analiza profunda inainte de a se implica profund intr-o relatie. Tocmai de aceea atunci cand un barbat se decide sa isi ia angajamentul, stie ce inseamna asta. Daca tu de agati de el si il tot bati la cap ca el este barbatul cu care vrei sa te casatoresti si ca trebuie sa se hotarasca cand va casatoriti – atunci mesajul pe care de fapt i-l trimiti este ca nu esti stabila emotional. Iar acest lucru il va face pe respectivul barbat sa o ia la sanatoasa. Barbatii nu doar ca iubesc insa si respecta femeile stabile emotional si increzatoare in fortele proprii. Asadar, daca nu vrei ca iubitul sa te paraseasca asigura-te ca respiri incredere prin toti porii.

Sa fii preocupata
Esti o femeie independenta, muncitoare, dependenta de munca. O femeie puternica. Totusi, este important sa acorzi timp si atentie si iubitului tau.


Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.