-

Farfuriile "umplute" cu artă care trezesc apetitul (GALERIE FOTO)

În ciuda aparenţelor, farfuriile din imagini nu sunt pline cu mâncăruri apetisante, gata să fie savurate. Acestea nu sunt rezultatul artei gastronomice, cum ar putea părea la prima vedere, ci al unei alte arte-pictura.

Jacqueline Poiriera este o canadiancă devenită faimoasă datorită efortului său încununat de succes de a demonstra că o farfurie poate atrage privirile şi altfel decât prin arta gătitului.

Talentul și ingeniozitatea artistei care transormă farfuriile în adevărate opere de artă au reușit să impresioneze atât de mult iubitorii de frumos, încât farfuriile ei sunt vândute cu câte 100 de dolari fiecare.

o tanara din canada picteaza farfurii ce iese din mana ei este uluitor size1

Povestea farfuriilor aduse la nivel de artă a început în primăvara anului 2014, când Jacqueline şi-a expus brandul său pe Instagram. De aici nu a mai fost decât un pas până la lansarea unei afaceri de succes ce constă în pictura și vânzarea operelor de artă personalizate pe porţelan.

o tanara din canada picteaza farfurii ce iese din mana ei este uluitor 8

Originalitatea artei căreia i s-a dedicat i-a adus canadiencei celebritatea, aceasta reuşind să aibă colaborări atât cu cumpărătorii individuali, printre care se numără multe vedete de la Hollywood, cărora le creează opere de artă exclusive și unice, dar şi cu echipe creative reprezentând mulți clienți corporativi, printre care Facebook, Samsung sau Hewlett-Packard.

o tanara din canada picteaza farfurii ce iese din mana ei este uluitor 9

"Una dintre cele mai puternice componente ale artei mele este abilitatea de a declanșa conversații, creând o experiență multi-senzorială care ajunge la un nivel dincolo de stimularea vizuală. Capturarea artei mele pe plăci de porțelan este un exemplu prin care lucrarea mea se extinde dincolo de domeniul vizual, pentru a deveni ceva funcțional - o experiență tactilă a artei care stabilește o legătură între ochi, minte și apetit", povesteşte Jacqueline Poiriera.

o tanara din canada picteaza farfurii ce iese din mana ei este uluitor 10