-

Legături de rudenie greu de imaginat între personalităţi

Unele personalităţile cunoscute ale lumii politice şi mondene au legături de rudenie greu de imaginat. Oricât de bizar ar suna, actorul Robert Pattinson, cel care l-a interpretat pe vampirul Eduard Cullen în franciza „Twilight”, este rudă cu Vlad Țepeș.

Legătura de rudenie dintre Robert Pattinson şi Vlad Ţepeş a fost descoperită de un grup de experţi în genealogie. Tot ei au stabilit că Pattinson este verişor îndepărtat şi cu prinții Harry şi William.

O altă legătură de rudenie surprinzătoare este între fostul lider de la Casa Albă, Barack Obama, şi renumitul actor Brad Pitt, scrie publika.md.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că Pitt este verișor de gradul nouă cu Obama. George Clooney şi Tom Hanks sunt verișori îndepărtați cu fostul președinte de la Washington, Abraham Lincoln. Humphrey Bogart, actorul din „Casablanca”, a fost înrudit cu prințesa Diana pe linia mamei.

Cei doi au fost verișori de gradul şapte. Actorul american Alec Baldwin are sânge albastru. Unul dintre strămoşii artistului este fostul rege al Franţei Louis al IV-lea.

Sursa: rador.ro