-

Un întreprinzător belgian a deschis un „restaurant” subacvatic ...într-o piscină

Un întreprinzător belgian a deschis un „restaurant” subacvatic: clienţii care stau într-un glob situat pe fundul unei piscine cu adâncimea de cinci metri sunt serviţi cu ficat de gâscă de către scafandri.

Piscina din Bruxelles a fost construită pentru antrenamentul scafandrilor, de aceea este destul de adâncă. „Restaurantul”, un glob cu diametrul de doi metri, este fixat de fundul piscinei. În globul numit The Pearl (Perla), oaspeţii sosesc în costume de scafandru şi pătrund în interior înot, prin partea de jos.

Apa are temperatura de 33 de grade, astfel încât clienţilor nu le este frig în timpul mesei, scrie mediamix.mti.hu. În bula de aer din glob, ficatul de gâscă, salata de fructe de mare şi şampania, aduse de ospătari în cutii impermeabile, pot fi consumate pe o masă rotundă.

„Deschidem o nouă eră în istoria restaurantelor” – a afirmat John Beernaerts, care a construit Piscina NEMO33 în Bruxelles în urmă cu un deceniu. Realizarea globului The Pearl a durat un an, după ce au fost încercate mai multe variante, până când s-a găsit forma cea mai bună.

Un meniu la acest restaurant costă 99 de euro, însă, conform clienţilor, senzaţia este inegalabilă.

Sursa: rador.ro