-

Un jackpot de SUTE de milioane de dolari câştigat de douăzeci de colegi de muncă din Statele Unite

De opt ani, în fiecare miercuri şi sâmbătă, douăzeci de colegi de muncă de la o uzină de automobile din Portland, statul Tennessee, jucau la loterie, iar perseverenţa le-a fost răsplătită.

Sâmbăta trecută, „Cei 20 din Tennessee”, aşa cum le place lor să-şi spună, au câştigat jackpotul şi îşi vor împărţi suma de 421 de miliaone de dolari (circa 396 de milioane de euro). Este vorba despre cel de-al doilea jackpot foarte mare câştigat vreodată la loterie în acest stat american. „Nu ne-am imaginat niciodată că vom câştiga.

Totuşi, noi jucam pentru a ne amuza”, a explicat Amy O’Neal, una dintre câştigătoare, ziarului „USA Today”. După ce a cumpărat biletele, ea nici măcar nu s-a gândit să verifice numerele la extragerea de sâmbătă seara, ci s-a dus să se culce.

A doua zi, fiul ei a aflat că biletul care valora peste 400 de milioane de dolari fusese cumpărat în Lafayette, unde locuieşte familia O’Neal. Atunci, fiul şi soţul lui Amy au mers să o trezească pe fericita câştigătoare. „Ei mă tot zgâlţâiau să mă trezesc… Am luat biletele de loterie şi când l-am văzut pe cel de-al treilea, am început să ţip.

Am verificat încă o dată, aveam impresia că visez”, povesteşte Amy. Imediat, ea şi-a sunat colegii pentru a le da vestea cea bună. La început, ei nu au crezut-o.

Citeste continuarea pe rador.ro