-

Vârsta limită până la care putem purta blugi este de 53 de ani

Dacă ar fi să asculte opinia publică, unii împătimiţi ai blugilor, cum ar fi Jeremy Clarkson şi Madonna, ar trebui să-şi schimbe urgent garderoba.

Rezultatele unui studiu efectuat în Marea Britanie au arătat că vârsta la care oamenii ar trebui să renunţe la acest tip de pantaloni sport este de 53 de ani. Clarkson, fost prezentor al Top Gear, este în vârstă de 56 de ani, iar regina muzicii pop, Madonna, are 58.

Studiul realizat de firma KolektPlus, dedicat obiceiului britanicilor de a purta blugi, arată cât de greu îşi găsesc majoritatea femeilor perechea perfectă. Reprezentantele sexului frumos petrec de două ori mai mult timp căutând blugii perfecţi – circa opt zile, decât bărbații care dedică acestei activităţi doar patru zile.

De asemenea, sondajul arată că alegerea acestui tip de îmbrăcăminte este adesea o experiență stresantă. 6% din cei 2.000 de respondenţi au mărturisit că au fost atât de enervaţi de imposibilitatea de a-şi găsi perechea perfectă de blugi, încât au izbucnit în lacrimi.

Britanicii au susţinut că au probat trei perechi, în căutarea celei ideale. Una din 10 persoane declară că a probat chiar şi şase perechi sau mai mult înainte de a o găsi pe cea perfectă.

Citeste continuarea pe rador.ro