-

VIDEO. Al treilea război mondial, prevestit de Nostradamus. Iată legătura dintre acesta şi invazia musulmanilor în Europa

Răstălmăcite şi interpretate în diferite feluri, profeţiile lui Nostradamus impresionează şi captează atenţia datorită faptului că, de-a lungul timpului multe dintre acestea s-au adeverit, într-un fel sau altul.


Fiecare prezicere a vizionarului francez constă din patru versuri, un catren, dar niciunul nu aduce a poezie. Nostradamus susținea că acest stil îl proteja de pedeapsa celor puternici, care nu păreau să fie întotdeauna încântați de ceea ce le prezicea.

În contextul actual al politicii mondiale, marcate de nesiguranţă şi incertitudine şi de invazia imigranţilor în Europa, un catren al lui Nostradamus a stârnit atenţia specialiştilor.

Catrenul : „În Dunăre şi Rhin va veni să bea,
Cămila cea mare, și nu e pocăință
Ronul va tremura mai tare decât Valea Loirei
Și în apropiere de Alpi, Cocoșul îi va ruina"

pare să fie o profeţie legată de momentul şi desfăşurarea celui de-al treilea război mondial, conform specialiştiilor care au încercat să descifreze tainele ascunse ale scrierilor lui Nostradamus.

Deşi versurile sunt mult mai codificate decât par la prima vedere, „Cămila” este asemuită cu o coaliție formată din statele arabe, care vor invada Europa tocmai până la Dunăre și Rhin.

Într-o altfel de perspectivă, „Cămila” poate să fie populația arabă care a invadat întreaga Europă, cu precădere Franța și Germania. Acesta ar fi, potrivit prezicerii, momentul istoric declanşator al celui de-al treilea război mondial.

Deşi acest scenariu era considerat departe de a se produce în următorii 20 de ani, acum, odată cu numărul mare de imigranţi din statele arabe care ajung în Europa şi în contextul actual marcat de atentate şi violenţe, realitatea nu pare să contrazică spusele profetului Nostradamus.