-

VIDEO: Inedit - Camera de hotel fără pereţi sau tavan

În vara aceasta, Hotelul Null Stern, care oferă locuri de vacanţă artistice, îşi deschide singura cameră, fără pereţi sau tavan, sub cerul liber, într-o zonă de munte din Graubünden, Elveţia.

Este a doua formă pe care o îmbracă acest hotel, după prima sa apariţie în 2008, când propunea cazare într-un bunker nuclear subteran din St Gallen, având zero stele.

De data aceasta, hotelul Null are mai multe stele decât oricare altul din lume.

Camera dublă, care poate fi închiriată sezonier pentru un preţ care porneşte de la 200 de franci elveţieni pe noapte, este creaţia artiştilor Frank şi Patrick Riklin şi a expertului în industria hotelieră Daniel Charbonnier.

Ei speră că această inedită ofertă nu va rămâne unica, ci va fi urmată de multe altele în Elveţia, pentru a pune în valoare peisajele de vis din Ţara Cantoanelor.

„Deşi actuala versiune diferă radical de prima din bunkerul nuclear, se păstrează esenţa şi spiritul conceptului”, anume de a „pune oaspetele în centrul experienţei şi de a se concentra asupra intangibilului, reducând la minimum tot restul”, spune Charbonnier.

Şi tot el crede că Elveţia „va fi prima ţară care va deveni un hotel”.

 


Citeste continuarea pe rador.ro