-

Un canadian dat dispărut în urmă cu 30 de ani a fost găsit după ce i-a revenit memoria

Un bărbat canadian care a dispărut în urmă cu 30 de ani urmează să se reunească cu familia lui după ce şi-a amintit identitatea lui.

Edgar Latulip avea 21 de ani când a fost dat dispărut dintr-un centru pentru persoane cu handicap din provincia Ontario.

El s-a urcat într-un autobuz, iar la puţin timp după aceea a suferit o rană la cap în urma căreia, se estimează, şi-a pierdut memoria. Domnul Latulip a locuit în regiunea Niagara sub o identitate diferită timp de zeci de ani înainte să îi revină mai multe amintiri.

El a stat de vorbă cu un asistent social care a verificat numele Latulip şi a descoperit că el este subiectul investigaţiei asupra unei persoane date dispărută.

Un test ADN i-a confirmat identitatea lui adevărată. Edgar Latulip, care are acum 50 de ani, are vârsta mentală a unui băiat de 12 ani.

Mama lui, Sylvia Wilson, rezidentă în Ottawa, a declarat că este „zguduită” de această ştire. „Vreau să vorbesc cu el şi să îl ajut în orice fel pot. Vreau să îl văd”, a declarat doamna Wilson.

Sursa: rador.ro