-

Cum să nu fii stresată în timpul cumpărăturilor de Crăciun

Mai sunt puține zile până la Crăciun și încă nu ai cumpărat cadourile.


Esti pe linia de start, insa vei avea nevoie de o doza buna de rabdare si de calm, ca sa eviti crizele de nervi din magazine, mai ales ca multa lume lasa cumparaturile de Craciun pe ultima suta de metri, iar magazinele se aglomereaza.

Fa o lista de cadouri

Cumparaturile de Craciun ar trebui sa fie un lucru placut, insa de cele mai multe ori se pot transforma intr-o corvoada. Asa ca, incearca sa le faci intr-o singura tura pe toate.

Organizeaza-te inainte de a incepe maratonul cumparaturilor. Fa o lista a cadourilor pe care trebuie sa le faci pentru familie si pentru prieteni, in functie de buget.

Daca e buget de criza, adapteaza cadourile in functie de mijloacele tale si nu te simti vinovata daca nu ai bifat primul lucru din scrisoarea catre Mos Craciun a copiilor. Poti recupera cu alta ocazie, la o onomastica sau o aniversare.

Repartizeaza sarcinile

Un truc pentru a castiga timp este sa repartizezi sarcinile cumpararii cadourilor cu familia sau cu prietenii apropiati.

Sotul tau se va ocupa de tot ce tine de gadgeturi si hi-tech, tu te poti ocupa de jucarii, o prietena se poate ocupa de produsele de ingrijire corporala, iar altcineva va colinda magazinele in cautare de haine.

Pentru ca iti ramane timp te poti ocupa si de pregatirea mesei de Craciun.

Citeste continuarea pe curademiere.ro