-

Cele mai ciudate obiceiuri ale vedetelor

Printre obiceiurile ciudate ale vedetelor, precum Sandra Bullock, Cameron Diaz şi Jennifer Aniston, se numără folosirea cremelor pentru hemoroizi în tratamentele faciale, deschiderea uşilor doar cu ajutorul coatelor şi păşirea în avion numai cu piciorul drept.

Anumite obiceiuri de rutină, fie ele dintre cele mai ciudate, fac parte din viaţa fiecărui om, iar vedetele nu sunt o excepţie. De la încâlcarea tuturor superstiţiilor şi până la căţărarea într-un copac în fiecare zi, celebrităţile şi-au format o serie de ritualuri bine definite pe care le respectă cu stricteţe. Potrivit presei internaţionale, printre acestea se numără trecerea pe sub poduri, dormitul în ouă giagantice de plastic sau chiar folosirea cremelor de faţă pe bază de placentă umană.

Actriţa Jennifer Aniston (46 de ani) păşeşte în avion numai cu piciorul drept.

Cântăreaţa Lady Gaga (29 de ani) obişnuieşte să doarmă şi să mediteze într-un ou gigantc (foto).

Deşi cântăreaţa şi actriţa Jessica Simpson (35 de ani) nu a fumat niciodată, artista este dependentă de guma de mestecat cu nicotină, folosită de oamenii care vor să renunţe la fumat.

Producătorul de televiziune britanic Simon Cowell (55 de ani) se caţără într-un copac în fiecare zi.

Actriţa Cameron Diaz (42 de ani) suferă de tulburarea obsesiv-compulsivă şi deschide uşile numai cu ajutorul coatelor, pentru a evita germenii şi bacteriile.

Actriţa Sandra Bullock (50 de ani) încearcă să se ferească de riduri folosind cremă pentru hemoroizi pentru tratamentele faciale.

Rapperul Eminem (42 de ani) îşi acoperă ferestrele de la camerele de hotel cu pături. Cântăreţul nu poate dormi decât în beznă totală.

Creatoarea de modă, femeia de afaceri şi cântăreaţa Victoria Beckham (41 de ani) foloseşte cremă de faţă pe bază de placentă de oaie. Vedeta nu e străină nici de tratamentele care conţin excremente de pasăre.

Actriţa Eva Longoria (40) este şi ea adepta tratamentelor faciale ieşite din comun. Starul american utilizează creme de faţă pe bază de placentă umană.

Citeste articolul complet pe monitorulbt.ro