-

VIRAL. Nunta emoționantă a unei fetițe de 4 ani

Peste 22 de milioane de persoane au vizionat acest filmuleț care le-a emoționat inimile: o nuntă neobișnuită, mai ales din perspectiva celor doi miri.

O fetiță de 4 ani, diagnosticată cu leucemie și aflată în stadiul terminal al bolii, spusese de mii de ori părinților și îngrijitorilor că dorește să fie... mireasă. Mai mult, fetița, pe nume Abby, aflată într-un centru specializat în tratamentul copiilor cu cancer, de la Albany Medical Center, Statele Unite, își alesese și mirele, un tânăr asistent medical, pe care îl vedea în fiecare zi. 

Pentru a face o bucurie micuței ale cărei zile sunt numărate, la rugămintea familiei, Matt Hackling a acceptat să joace rolul „mirelui” într-o ceremonie regizaată special pentru Abby, în centrul medical în care este îngriită. El a îmbrăcat un tricou „desenat” astfel încât să pară că are un smocking negru, cu papion, iar fetița a fost gătită cu o rochie albă, de mătase și dantelă, pe cap puindu-i-se o mică diademă de flori albe, cu voal. 

Ce a urmat a fost de-a dreptul uluitor:

În nunta „jucată” de dragul fetiței, două asistente medicale au fost domnișoare de onoare, pe culoarul spitalului au fost aruncate petale de flori și toți cei prezenți - personal medical și familie - au fredonat marșul nupțial. După rostirea „jurămintelor”, mica mireasă s-a aruncat la pieptul „mirelui” său, în râseteke generale ale asistenței. S-a împărțit apoi chec și „inelușe” din aluat de gogoși.

Postat pe facebook, filmulețul a strâns peste 22 de milioane de vizionări. 

Vezi emoționantul moment AICI.