-

Cum îți alegi geanta potrivită pentru vacanța de vară

Când vine vara, majoritatea femeilor se panichează, încercând să găsească și să aleagă cele mai potrivite și comode accesorii pe care să le poată purta oricând și oriunde.

Alegerea celor mai bune accesorii pentru vara trebuie facuta in concordanta cu cateva sfaturi. Cand vine vorba de posetele pentru vacanta de vara, nu putem decat sa observam dubla dificultate cu care va confruntati. Ele trebuie sa fie si elegante, si usor de purtat.

Exista o serie de motive care fac alegerea dificila, unul dintre ele fiind acela ca trebuie sa fie cu adevarat confortabila, ceea ce inseamna ca trebuie sa combine cele mai incompatibile trasaturi intr-o singura piesa, sa fie eleganta si versatila, usor de asortat cu variate tinute de vara. Iar vara inseamna: serviciu, picnic, parc, plaja.

De exemplu, poseta nu trebuie sa fie nici prea mare, nici prea mica, dar suficient de incapatoare, sa fie la moda, de buna calitate si practica. Dar cel mai bun criteriu este locul in care va petreceti cea mai mare parte a verii. Nu aveti alt criteriu mai bun, din moment ce trebuie sa tineti seama de atat de multe alte aspecte.

Posete pentru oras – eleganta

Daca intentionati sa va petreceti cea mai mare parte a verii in oras, atunci trebuie sa alegeti o poseta sau un plic de marime medie, cu o forma clasica, rectangulara. Ca material, optati pentru piele, substitute ale pielii sau textil. Sub aspect coloristic, alegeti culoarea mentei, oranjul inchis, rosul sau “cafeaua cu lapte”.

Acestea sunt nuantele pe care va puteti baza in acest sezon. Si, daca ar fi sa alegem cateva cuvinte cheie pentru verile in oras, acestea ar fi: “casual” sau “stil office”.

Citeste continuarea pe bewoman.ro