-

Coafuri pentru femeile de peste 40 de ani

Se spune că femeia la 40 de ani se află la apogeul feminității sale. Nici prea tânără, dar nici prea bătrână, cu destulă experiență de viață, dar nu foarte multă, îndrăzneață, dar ușor reținută-aceasta este femeia de 40 de ani și ușor peste.


Ce tipuri de coafuri pentru femeile de peste 40 de nai putem recomanda? Ați fi suprinse să aflați că ... destule! Dacă ai în jur de 40 de ani, nu înseamnă că nu poți fi elegantă, distinsă și, de ce nu, chiar senzuală. În funcție de trăsăturile feței, puteți alege diverse coafuri care să vă evidențieze trăsăturile de care sunteți mândre sau să le mascheze pe cele care nu vă prea plac.

Una dintre cele mai deosebite coafuri pentru femeile de peste 40 de ani este cea care a fost promovată de regretata prințesă Diana a Marii Britanii. Ca un bob mai lung, într-o nuanță de blond, această coafură vă va da un aer elegant, asemenea unei prințese.

Cu un breton mai lung, cu o chică ceva mai lungă decât la bob, părul dat pe după urechi, coafura poate fi purtată atât ziua, cât și la evenimente de seară, fiind deosebit de versatilă. De la blugi și cardigan, până la rochiile sofisticate de seară, coafura va pune în lumină chipul, indiferent dacă aveți fața mai rotundă sau ovală.

Citește continuarea pe imaginea.info.