-

Cum poţi trăi fără niciun ban: Reţeta testată

Multora li se întâmplă adesea să rămână fără bani la doar câteva zile după ce au luat salariul, iar alţii ajung să se confrunte cu situaţii în care angajatorii întârzie cu plata acestuia.

Pentru scepticii care cred că nu se poate trăi fără bani, există şi un model care a renunţat la "ochiul dracului" de aproximativ cinci ani şi care a reuşit să crească şi doi copii. Evident, sistemul pe care l-a pus la punct, cu succes, de acest personaj a fost unul care a pornit de la un ideal neumbrit de rate şi alte cheltuieli care făceau salariul să dispară cât ai zice "peşte".

Raphael Fellmer este un german de 31 de ani, căsătorit cu o spaniolă cu care are doi copii şi care, împreună cu familia sa, trăieşte, practic, fără niciun ban încă din 2010. Iar dacă mulţi ar spune că este de-a dreptul nebun, mai ales că şi-a pus şi soţia şi copiii să trăiască astfel, Raphael asigură pe toată lumea că nu putea fi mai fericit.

Şi chiar a scris o carte în care vorbeşte despre "arta" pe care a deprins-o în această perioadă în care şi-a propus şi a reuşit, în mare măsură, să trăiască fără bani. Iar preţul cărţii este, cum altfel?, 0 (zero) euro.

Cartea "Fericit fără bani. Cum să trăieşti mai bine şi în mod ecologic fără un cent" este rezultatul experienţei din ultimii cinci ani a lui Raphael Fellmer. În 2010, acesta a renunţat la viaţa sa de până atunci şi la a mai fi sclavul banilor.

Iniţial recunoaşte că a vrut doar să facă un experiment, însă când a văzut că lucrurile funcţionează, a decis să facă din asta un mod de viaţă.

Citește continuarea articolului pe www.romaniatv.net