-

Visele din noaptea de sâmbătă spre duminică se adeveresc

Visele sunt povești și imagini pe care mintea noastră le creează în timp ce dormim. Ele pot fi distractive, romantice, tulburătoare, înfricoșătoare și uneori bizare.
Această experiență poate fi descrisă ca o stare de conștiență caracterizată prin evenimente senzoriale, cognitive și emoționale în timpul somnului.

Există mai multe ipoteze și concepte care încearcă să răspundă la întrebarea: de ce visam. Sunt visele doar o parte a ciclului de somn sau servesc unui alt scop?

Unele explicații posibile includ:

-dorințe inconștiente;

-interpretarea semnalelor aleatoare de la creier și corp în timpul somnului;

-pentru a consolida sau procesa informațiile dobândite în timpul zilei. (PM)

În noaptea de joi spre vineri, persoanele care au probleme pe plan personal pot avea vise profetice, în timp ce visele din nopţile de duminică spre luni nu se îndeplinesc. Acestea pot fi neplăcute, pur și simplu, pentru că vin la începutul săptămânii, însă nu prevestesc nimic rău.

De asemenea, nu ar trebui să acordăm atenţie viselor din noaptea de marți spre miercuri, însă indicii despre cum se poate îmbunătăți situația financiară ne pot transmite visele de miercuri spre joi. Ceea ce visăm sâmbătă spre duminică se îndeplineşte, scrie novini.bg.

Visele cu adevărat profetice apar în timpul nopților de luni spre marți, precum și în cele de vineri spre sâmbătă. Acestea pot descifra viitorul celui care le visează şi al rudelor sale, a transmis Nation News.

Acest lucru se datorează faptului că, atunci când oamenii dorm, creierele lor procesează ceea ce au văzut și au gândit în timpul zilei. În somn, ar putea fi găsit răspunsul pentru multe probleme care ne macină.

Sursa: rador.ro