-

O nouă teorie privind identitatea lui Jack Spintecătorul. Un scriitor britanic afirmă că a găsit mormântul ucigașului în serie

Legenda lui Jack Spintecătorul, cunoscutul ucigaș în serie, care a terorizat străzile cețoase ale Londrei victoriene, continuă să fascineze pentru un motiv bizar - misterul identității criminalului. Britanicul David Bullock afirmă că asasinul în serie al secolului XIX, era un anumit Thomas Kutbush, al cărui mormânt se află într-un cimitir din Londra, Nunhed. Informațiile despre acest lucru, sunt dezvăluite în cartea lui Bullock, "Un om care ar putea fi Jack". Scriitorul afirmă că Katbush se potrivește cu descrierea lui Jack Spintecătorul cu multe criterii.

In anul 1888 a lucrat în zona Whitechapel din Londra, când au existat atacuri ale criminalului, acesta ura prostituate, îl fascina anatomia și chirurgia, iar în 1891 a fost arestat pentru atacarea a două femei.

Bullock a studiat documentele la spitalul de psihiatrie Broadmoor, unde a murit Katbush. A reușit să stabilească faptul că Katbush a fost îngropat în cimitirul Nunhed.

Jack Spintecătorul a fost creditat cu cel puțin cinci crime comise în perioada 1888-1891, în zona Whitechapel din Londra.

Victimele ucigașului în serie erau prostituate locale. Poliția din Londra nu a reușit să stabilească numele real al ucigasului, iar crimele sale au rămas nepedepsite. (PM)

O nouă teorie privind identitatea lui Jack Spintecătorul. Un scriitor britanic afirmă că a găsit mormântul ucigașului în serie

Mormântul unuia din cei mai odioşi ucigaşi din lume, cunoscut sub numele de Jack Spintecătorul, se află la Cimitirul Nunhead din Londra. La această concluzie a ajuns britanicul David Bullock, autorul cărţii "The Man Who Would Be Jack". Adunând informaţii pentru cartea sa, Bullock a studiat multă vreme documente de la Spitalul de Psihiatrie Broadmoor, în care şi-a petrecut ultimele zile din viaţă un bărbat pe nume Thomas Cutbush.

Acesta este, în opinia scriitorului, ucigaşul în serie de la sfârşitul secolului al XIX-lea. Autorul britanic a reuşit, de asemenea să afle că presupusul Jack a fost înmormântat alături de membri ai familiei sale în cimitirul tuturor sfinţilor, care acum se numeşte Nunhead.

Porecla Jack Spintecătorul a apărut prima oară într-o scrisoare trimisă Agenţiei Centrale de Ştiri, în care autorul căreia se declara ucigaş. Victimele sale erau prostituate din cartierele de la periferia oraşului, cărora Jack le tăia capetele. În perioada 1888-1891, maniacul a ucis cel puţin şase femei din cartierul londonez Whitechapel.

SURSA: RADOR.RO