-

Faceți cunoștință cu femeia care nu a mâncat alimente solide 60 de ani

Crezi că poți supraviețui fără să mănânci mâncare solidă timp de șase decenii? Ei bine, există o femeie de 75 de ani de la Madhya Pradesh care nu a mâncat aproape deloc în ultimii 60 de ani. Dar se pune întrebarea dacă nu mănâncă alimente solide cum supraviețuiește și este sănătoasă? Răspunsul este destul de simplu, dieta ei din ultimii 60 de ani a fost formată doar din apă, ceai și banane. Această dietă a menținut-o sănătoasă.


„Toată viața mea am băut apă şi ceai”, susţine bătrâna Saraswati Bai din statul indian Madhya Pradesh, cunoscută sub numele de „inima Indiei”. Conform obiceiurilor locale, ea a adus pe lume primul său copil la vârsta de 15 ani și imediat după aceea s-a îmbolnăvit de tifos.

Boala teribilă a secătuit corpul femeii și mult timp ea nu a putut să bea decât apă. Saraswati a supraviețuit în mod miraculos fără ajutorul vreunui medicament modern, însă nu și-a redobândit apetitul. „Când starea mea s-a îmbunătățit, am început să beau și ceai”, spune bătrâna, care are acum 75 de ani.

Singura mâncare solidă pe care femeia o consumă este o banană, o dată la câteva săptămâni. Ea se mândrește cu faptul că, în ciuda dietei sale foarte drastice, a născut și a crescut cinci copii. Abilitățile sale incredibile de a trăi fără mâncare sunt confirmate de cei dragi.

Rudele lui Saraswati susţin că, în afară de munca obișnuită pe care orice femei o face în casă, femeia a lucrat din greu pe câmpurile familiei.

Sursa: rador.ro