-

Un copil a călătorit singur 500 km cu trenul pentru a-și găsi mama

Un băiat de nouă ani din Strasbourg, cu un caracter foarte puternic, a decis să-l pedepsească pe tatăl său cu o fugă destul de amuzantă. Detalii:

Totul a început când tatăl a fost chemat la școală pentru problemele comportamentale ale fiului său.

Acesta a decis să-l pedepsească. Nemulțumit de atitudinea tatălui, copilul nu s-a dus la școală a doua zi și a luat trenul pentru a se duce la mama lui la Saint-Etienne (Loire), 500 km mai la sud.

Astfel, el s-a dus la gara din Strasbourg și s-a urcat într-un TGV spre Marsilia. Trei ore mai târziu, fără a fi văzut de agenții SNCF, el a coborât la Lyon. Cunoscând în mod vizibil ruta, s-a urcat apoi într-un TER. Mai mulţi pasageri l-au remarcat, dar copilul a reușit să le scape printre degete controlorilor şi a ajuns la Saint-Etienne.

La destinație, inteligentul puşti s-a urcat într-un tramvai. Fuga sa a luat sfârşit când o patrulă de poliţie l-a recuperat.

Poliţiştii au anunţat familia și i l-au predat mamei. Poliția din Loire a ţinut să sublinieze şiretenia şi curajul de care a dat dovadă micul fugar. Iar tatăl lui poate că nu se mai aventura să-l pedepsească din nou…

Sursa: rador.ro

Articole înrudite