-

Un restaurant a refuzat să o servească pe purtătoarea de cuvânt a Casei Albe

Incidentul a avut loc într-un local numit "The Red Hen". Sarah Sanders a declarat că a fost dată afară din localul unde dorise să ia masa.

"Noaptea trecută, proprietara restaurantului 'Red Hen' din Lexington, Virginia, mi-a cerut să plec pentru că lucrez pentru presedintele Statelor Unite. Am părăsit localul în mod politicos.

Gestul proprietarei restaurantului "spune mai mult despre ea decât despre mine", a postat pe internet Sarah Sanders, care are responsabilitatea de a le răspunde reporterilor la conferintele de presă zilnice de la Casa Albă.

Incidentul a fost dezvăluit pe Facebook de către un bărbat care pretinde că este un angajat al reastaurantului şi care a spus în mesajul său că a servit-o pe Sarah Sanders "în total două minute".

Restaurantul, al cărui site a fost greu accesibil sâmbătă, a fost vizat de numeroase critici pozitive si negative cu privire la refuzarea servirii d-nei Sanders.

Proprietara unitătii, Stephanie Wilkinson, a declarat pentru "Washington Post" că, din punctul ei de vedere, purtătoarea de cuvânt serveşte o administratie "inumană si imorală" si că ea nu a putut primi un apărător al "politicilor crude" ale presedintelui Trump.

De asemenea, proprietara a explicat că multi dintre angajatii ei sunt homosexuali si că d-na Sanders apăra dorinta lui Donald Trump de a le refuza recrutilor transgender accesul la fortele armate.

Ea a fost, de asemenea, socată de faptul că Sarah Sanders apără separarea cu forţa a părintilor fără acte de copiii lor.

"I-am spus: 'as vrea să vă rog să plecati'. I-am explicat că localul are valori pe care eu doresc să le apăr, cum ar fi onestitatea, compasiunea si întrajutorarea", a mai adăugat d-na Wilkinson.

Sursa: rador

Articole înrudite