-

Rod Stewart se declară îngrijorat de dependenţa unuia dintre copiii săi pentru jocurile video

Legendarul Rod Stewart, tată a opt copii s-a plâns recent într-un interviu că-şi pierde fiul de 12 ani, pe Alastair Wallace, în faţa jocului video "Fortnite".

Acest joc este foarte popular printre copiii şi adolescenţii din Marea Britanie, fiind deseori criticat pentru că ar provoca dependenţă. Rockerul în vârstă de 73 de ani susţine că şi băiatul său de 12 ani se pierde ore în şir în universul acestui joc.

"Simt ca şi cum l-aş pierde. M-am săturat de chestia asta. Obişnuiam să ieşim afară şi să jucăm fotbal şi făceam şi multe alte lucruri împreună, iar acum, cum vine de la şcoală începe să se joace", a povestit starul britanic.

"Este în continuare foarte respectuos şi se vede că-şi iubeşte tatăl, dar îmi e dor de timpul pe care-l petreceam împreună", a adăugat el, precizând că, de obicei, îl lasă pe copil să se joace după ce-şi face temele şi până la ora cinei, însă de cele mai multe ori Alastair se întoarce la joc şi după cină, fără a mai sta cu tatăl său.

"Chestia asta ne îngrijorează foarte mult pe mine şi Penny" (Lancaster - actuala soţie a rockerului).

Sir Rod Stewart a făcut aceste declaraţii înainte de a începe o şedinţă de autografe pentru promovarea noului său album, "Blood Red Roses", la Londra. Cel de-al 30-lea album de studio din discografia solistului conţine 13 piese originale şi trei coveruri.

Sursa: AGERPRES