-

Banderas anunţă că a trecut cu bine de COVID-19

Actorul spaniol Antonio Banderas a anunţat marţi că a trecut cu bine de COVID-19 şi că a pus capăt celor 21 de zile de ''izolare disciplinată'', relatează EFE.

''După 21 de zile de izolare disciplinată, pot spune acum că astăzi am depăşit infecţia cu COVID-19. Sunt vindecat', a scris pe contul său de Twitter Banderas, recompensat anul acesta cu premiul Goya pentru cel mai bun actor principal datorită rolului din filmul 'Dolor y gloria' de Pedro Almodovar, pentru care a fost de asemenea nominalizat la Oscar.
''Gândurile mele se îndreaptă către cei care nu au fost la fel de norocoşi ca mine şi către cei care au suferit mai mult decât mine. Totodată, le urez curaj celor aflaţi în mijlocul luptei'', a adăugat vedeta.
Banderas a împlinit 60 de ani la data de 10 august şi în aceeaşi zi a anunţat că va fi nevoit să îşi sărbătorească ziua de naştere în carantină, după ce a fost testat pozitiv pentru COVID-19. Actorul a explicat la acea vreme că se simţea ''relativ bine, doar puţin mai obosit decât în mod obişnuit şi încrezător că mă voi recupera cât mai repede posibil''. AGERPRES

Foto: Wikipedia