-

Casa din tren - ideea unor tineri devenită realitate după 15 ani de aşteptare

Trenurile i-au captivat de mici, iar în urmă cu 15 ani au avut o idee legată de pasiunea lor feroviară ce părea, la prima vedere cel puţin nebunească şi aproape imposibil de realizat.

Aşa a început povestea unor tineri, care au visat să îşi construiască propria locuinţă într-un vagon de tren, pentru a fi mereu aproape de ceea ce au iubit încă de mici copii.

Proiectul lor, unic în lume, a prins contur după 15 ani de aşteptări şi încercări.Şi, pentru că aveau nevoie de mai mult spaţiu, cuplul a decis să îşi combine vechea casă cu pasiunea lor.

Nu este uşor să porneşti la un astfel de drum, însă cu răbdare şi cu ajutorul unui arhitect, au pus la cale planul lor în cel mai mic detaliu. Şi-au cumpărat două vagoane vechi de călători şi au reuşit să le modifice în aşa fel încât să mai adauge câteva camere casei lor.

Pasiunea lor i-a ajutat să treacă peste orice obstacol şi astfel au reuşit să îşi vadă visul cu ochii. Într-unul dintre vagoane au construit o baie, iar celălalt a devenit o bucătărie complet utilată.

Accesul în vagoane se face din casă şi intrarea a fost păstrată să arate ca una normală de tren.

Cei doi sunt foarte fericiţi cu casa visurilor lor şi se mândesc cu acest proiect unic în lume! Iată cum arată trenul transformat în casă.

vagon modificat

casa vagon 2

                                         4 5