-

O pisică pierdută s-a reunit cu proprietarul ei după şase ani

O pisică pierdută la marginea unui oraș s-a reunit cu proprietarul său după ce a trăit pe străzi timp de șase ani.

Muggles era un „motan mare și gras”, când a dispărut din casa lui Newmarket, din Suffolk, la vârsta de aproximativ trei ani.

După ce a fost văzut hoinărind pe străzi, fotografia sa a fost distribuită pe rețelele de socializare, iar proprietarul său l-a recunoscut.

Proprietara Eloise Renyard a spus că „s-au recunoscut instant amândoi” atunci când pisica i-a fost returnată.

„Pisica noastră Muggles – i-am spus mereu Mr Muggles – a dispărut în primăvara anului 2014”, a spus Renyard, care avea atunci 18 ani. „Era ca umbra mea, urmărindu-mă peste tot, dar cu o zi înainte să îl ducem la castrat, a dispărut.”.

Asistenta medicală veterinară s-a mutat în Cambridgeshire doi ani mai târziu, iar familia ei renunțase la orice speranță de a-și regăsi animalul de companie.

Cu toate acestea, fotografiile cu o pisică vagaboandă „numai piele și os” distribuite pe o pagină de Facebook cu animale de companie pierdute de pe Newmarket i-au atras atenţia săptămâna trecută.

„L-am văzut și am știut că el este al meu”, a spus ea. Domnul Muggles va fi castrat și microcipat „pentru că nu vrem să mai trecem niciodată prin asta”, a spus Renyard.

Sursa: rador

Foto: pixabay

Articole înrudite