-

Buiota - elegantă, caldă și calmantă!

Scris de

Accesoriu anti-glamour, sticla de apă fierbinte (sau buiota)? Haide! Nu sunteți acolo: ambalaje frumoase și huse amuzante au reabilitat acest obiect de bunăstare.

O durere ? Luați în considerare intrarea în pat cu o sticlă de apă fierbinte. Și dacă aveți tendința de a avea picioarele reci - da, doamnelor - cedați acestui concentrat de căldură! Cu o sticlă de apă fierbinte, somnul dvs. va fi și mai liniștit.

Sticla mea de apă fierbinte, calmantul meu

Prin acțiunea sa locală, sticla de apă fierbinte ajută la lupta împotriva durerii. În caz de dureri de spate sau de stomac, în special în timpul menstruației, plasarea unei sticle de apă fierbinte pe zona dureroasă aduce adesea o ușurare mare.
Idem pentru reumatism, gât rigid sau chiar stres. Aplicată împotriva plexului solar, sticla de apă fierbinte relaxează și calmează anxietatea. Un impuls ieftin, ușor de utilizat, de bunăstare, fără efecte secundare!

Adaptați-vă temperatura pentru noapte cu o buiotă

Noaptea, sticla de apă fierbinte prezintă un interes deosebit. Într-adevăr, știm că, pentru a adormi, temperatura corpului nostru trebuie scăzută. Corpul nostru își va reduce în mod natural temperatura cu un grad între orele 17:00 și 05:00.
Dar, în același timp, pentru a dormi, trebuie să ne creștem temperatura periferică, adică căldura mâinilor și mai ales a picioarelor noastre! Cu toate acestea, dacă mâinile, strecurate sub pernă, sunt ușor încălzite, picioarele rămân deseori înghețate în ciuda șosetelor și a păturilor ...

Grijă la picioarele înghețate!

Cauza ? O revenire venoasă proastă, un fenomen care afectează în principal femeile ... spre mâna colegelor lor de cameră! Cu toate acestea, specialiștii în somn știu acum că acest deficit de căldură periferic poate merge atât de departe încât să prevină adormirea.
Într-un moment în care 30% dintre francezi suferă de insomnie, ne spunem că sticla de apă fierbinte merită, prin urmare, reabilitare urgentă! Ca să nu mai vorbim de faptul că folosirea unei sticle de apă fierbinte vă permite să reduceți căldura în timpul nopții, fără teama de a răci. Și fără supraîncălzire, somnul este de o calitate mai bună, pielea plinuță când te trezești ... și factura degresată!

Buna utilizare a sticlei de apă fierbinte

Există o mulțime de sticle de apă fierbinte pe piață astăzi.
Cel mai clasic? O pungă simplă de cauciuc pentru a umple cu apă fierbinte. Așezați-l într-un capac înainte de utilizare, deoarece cauciucul este un excelent conductor de căldură și poate provoca arsuri.
Există, de asemenea, sticle de apă fierbinte umplute cu gel termoactiv sau chiar sticle de apă fierbinte chimice sau „magice”, care ating o temperatură de 50 ° C grade fără a fi nevoie de cuptor sau radiator. Ideal pentru drumeții!
Există, de asemenea, multe sticle ecologice de apă fierbinte făcute din grâu, lavandă, pietre de cireș sau chiar semințe de vrajă. Aceste sticle de apă fierbinte pot fi încălzite în cuptor, în cuptorul cu microunde sau pe un radiator: de multe ori degajă un miros plăcut ...
Cu toate acestea, aveți grijă cu cuptorul cu microunde. În anumite circumstanțe, această metodă de încălzire face ca nucleele să ardă foarte încet, ceea ce în cele din urmă poate lua foc. Prin urmare, nu depășiți niciodată timpul și intensitatea de încălzire indicate de producător. De asemenea, evitați reîncălzirea acestor sticle de apă fierbinte la intervale prea scurte, pentru a preveni această acumulare excesivă de căldură.
În cele din urmă, pentru toate sticlele de apă fierbinte, asigurați-vă că aveți în mână echipamente de calitate, în conformitate cu standardele europene. În fiecare an, sticlele de apă fierbinte rupte sau rupte provoacă arsuri severe. Prin urmare, este necesară vigilență, mai ales că sticlele de apă fierbinte sunt utilizate din ce în ce mai mult de bebeluși și copii ...

Foto: Pixabay