-

A fost elucidat misterul monstrului din Loch Ness?

Timp de decenii au existat dezbateri petema montrului din Loch Ness, mulţi întrebându-se dacă faimosul monstru există cu adevărat, iar ultima descoperire ar putea pune capăt acestui mister.

Ghidul turistic Ricky D. Phillips, care se odihnea într-o după-amiază pe malul râului Oich, a auzit un sunet ciudat, iar când a văzut capul cenuşiu al acestei creaturi, şi-a scos telefonul mobil și l-a filmat pe faimosul monstru.

Așa cum a explicat pentru publicaţia britanică „The Sun”, capul creaturii avea „mărimea unei mingi de rugby”.

Phillips (39 de ani), care a scris cărți despre război, cum ar fi „Prima victimă”, a spus că fotografia lui pune capăt unor lungi dezbateri cu privire la existenţa monstrului din Loch Ness.

„Gâtul lui avea o lungime de trei până la patru metri, capul era de mărimea unei mingi de rugby şi avea o creastă peste ochi. Eram uimit”, a spus Phillips.

„Sunetul care se auzea era unul ciudat, sunetul care se aude ca atunci când cineva suflă aer printr-o mască, ca Darth Vader (un personaj din filmul „Star Wars”). Am navigat mult și pot să-mi dau seama dacă în apă înoată delfini, foci sau altceva. Ceea ce am văzut nu seamănă cu nicio specie cunoscută”, a afirmat categoric.

Phillips şi a menţionat că creatura avea un corp lung, asemănător cucel al unei păsări.

„Dacă aș fi vrut să modific fotografia, cu siguranță aș fi făcut-o să semene cu altceva, nu cu o pasăre”, a adăugat el.

Imaginea cu monstrul a fost acceptată acum două zile de „Monster Official Loch Ness Guard Register”.

Ultima dată când a fost semnalată prezenţa acestui monstru a fost într-o fotografie făcută de un turist american, care, pe 22 noiembrie, a văzut o fiinţă de culoare verde-închis, de aproximativ 4,5 metri lungime.

Sursa: rador.ro

Foto: Pixabay

Articole înrudite