-

Horoscop 2022 SĂNĂTATE! Predicții și sfaturi pentru toate zodiile

Nimic nu este imposibil în acest an, grație energiilor planetare. În astrologia medicală, părțile corpului uman sunt asociate cu diferite zodii și case astrale. Corpul uman este divizat în 14 părți, fiecare parte fiind reprezentată de una dintre zodii.

De exemplu, Berbecul este asociat cu capul, fata si creierul. Taurul este asociat cu gatul si vocea din gat, Gemenii cu bratele, umerii, sistemul nervos si plamanii etc. Aranjamentul planetar in diverse case si patronii respectivelor case determina cum va fi afectata sanatatea unei persoane.

Iata cum arata Horoscop 2022 SANATATE pentru fiecare zodie in parte.

Horoscop 2022 SANATATE Berbec

Anul 2022 promite sa fie un an al schimbarilor. Norocul si-a tot spus cuvantul in ultimii doi ani si nu ai fost fortat sa faci anumite schimbari. Totusi, odata cu pozitionarea lui Jupiter in cea de-a 11-a casa a Varsatorului, va trebui sa iei taurul de coarne sis a te ocupi de unele probleme de sanatate. Te poti simti secatuit de energie, mai ales la inceputul anului. Nu sunt excluse afectiuni minore, dar de care trebuie sa te ingriesti. Daca ai o afectiune cronica si de lunga durata, nu neglija regimul impus. Invata sa mananci sanatos, fa exercitii de yoga, mediteaza, fa exercitii fizice pentru a-ti imbunatati starea de sanatate generala, dar si cea mentala.

Horoscop 2022 SANATATE Taur

Starea de sanatate este buna in majoritatea perioadelor din 2022. Cu ajutorul exercitiilor fizice, a moderatiei si a gandirii pozitive, poti tine sub control situatia. Desi poti simti oarecare frustrari din diverse cauze, incearca sa depasesti momentele stresante, pentru a nu-ti periclita starea de bine. Un corp sanatos are nevoie si de o minte sanatoasa. De aceea, este indicat sa nu fortezi la locul de munca, sa te odihnesti suficient pentru a evita epuizarea. Daca te stii suferind de ceva, monitorizeaza-ti cu atentie evolutia bolii, pentru a nu fi luat prin surprindere de anumite complicatii.

Horoscop 2022 SANATATE Gemeni

Starea de sanatate este stabila pe tot parcursul anului 2022, insa nu sunt excluse suisuri si coborasuri. Este indicat sa iti monitorizezi activitatile, astfel incat sa nu te epuizezi sau sa nu acumulezi frustrari care sa-ti pericliteze starea de bine. Fa-ti niste analize pentru a vedea cum stai cu bolile cauzate de stilul de viata sedentary. Apoi vei actiona in consecinta. Daca te stii suferind de o afectiune cronica, nu incalca prescriptiile medicului legate de regim si stil de viata.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.