-

Platforma online de unde clienţii pot cumpăra produse direct de la fermieri

Tendinţa de a ne îndrepta spre un stil de viaţă sănătos face ca dorinţa cumpărătorilor de a achiziţiona produse naturale direct de la producător să fie din ce în ce mai mare.

Din păcate, în pieţele de desfacere din România se regăsesc o mulţime de produse care, sub marca "produs natural" ascund falsa lor origine.

Menţiunea „natural” este pusă în mod abuziv pe mii de produse alimentare realizate în condiţii care nu au nicio legătură cu conceptul de producţie ecologică, însă cumpărătorii n-au de unde să ştie acest lucru, motiv pentru care cumpără pe întrecute, convinşi că au făcut cea mai bună alegere.

Din fericire, există veşti bune pentru clienţii care doresc să achiziţioneze produse naturale direct de la producători, fără riscul de a cădea în capcanele falşilor producători din pieţe. Portalul producatori-agricoli.ro este o platformă online prin care fermierii îşi pot vinde gratuit produsele, în avantajul clienţilor dornici să cumpere direct de la producători.

Acest portal îşi propune să adune toţi producătorii din România într un singur loc, cu scopul de a elimina intermediarii care se interpun între producător şi consumatorul final şi de a garanta provenienţa naturală a produselor, un preţ mai mic pentru clientul final şi un preţ mai bun pentru vânzător.

Aici cumpărătorii vor avea certitudinea că direct de la producător înseamnă produse naturale autentice, aşa cum fiecare ar produce pentru el. Prin această platformă se încurajează comerţul online cu produse tradiţionale autentice, direct de la producătorii autorizaţi.

Cumpărătorii interesaţi de achiziţionarea de produse 100 % naturale vor regăsi în secţiunea "produse" categorii de produse alimentare cum ar fi miere de albine, dulceaţă, conserve, siropuri, dar se pot îndrepta şi către produse non alimentare cum ar fi seminţe, răsaduri, butaşi sau utilaje agricole.

Comerţul online cu produse naturale pe acest portal aduce avantaje atât în rândul vânzătorilor, cât şi în rândul cumpărătorilor. Primii beneficiază de oportunitatea de a vinde şi de a promova în mod gratuit producţia proprie, iar cei din urmă se pot bucura de produse naturale certificate, livrate acasă, la preţuri comparabile cu cele din pieţe sau supermarket-uri.

 

Articole înrudite