-

Un fotbalist spaniol, transferat la FC Viitorul

Deși se află în „zodia coronavirusului”, fotbanul românesc, ca și cel mondial, „merge înainte”. FC Viitorul anunță că, pentru sezonul viitor, a transferat un promițător fotbalist cu origini spaniole.

FC Viitorul l-a transferat, vineri, pe fotbalistul spaniol Victor Fernandez Satue (22 de ani), care a evoluat în sezonul 2019-2020 la formaţia Under 23 a grupării engleze Newcastle United, informează site-ul oficial al clubului din Ovidiu.
'Victor Fernandez Satue este de astăzi noul jucător al formaţiei noastre, după ce efectuat vizita medicală şi a semnat, la sediul clubului,  un contract valabil pentru următoarele 3 sezoane. În vârstă de 22 de ani, Victor Fernandez este născut la Barcelona şi evoluează pe postul de atacant lateral. Mult succes, Victor!', se arată pe site-ul citat.
În ultimul sezon, fotbalistul spaniol a marcat 3 goluri şi a oferit şi 3 pase decisive pentru formaţia Under 23 a clubului Newcastle United.
Înainte de a se transfera în Anglia în februarie 2017, Victor Fernandez Satue a evoluat pentru echipa UE Cornella U19 din ţara sa natală.
AGERPRES

Foto: Pixabay