-

Remedii pentru dureri neobișnuite. Toate sunt dovedite științific!

Care este lucrul pe care îl faci cel mai bine? Punctele tale forte pot contribui atât la propria-ți fericire cât și a persoanelor din jurul tău.

Mai mult, potrivit unui studiu Gallup, folosirea talentelor joaca un rol important in ceea ce priveste sanatatea ta.

In mai mult de 12.000 de interviuri, realizate in ultima jumatate a anului 2012, cercetatorii de la Gallup au descoperit ca cu cat o persoana isi folosea punctele forte de-a lungul unei zile, cu atat mai mici sunt sansele de a simti durerea.

In general, oamenii care isi folosesc abilitatile privesc partea plina in paharului si nu dau atentie prea mare aspectelor negative inerente in viata oricarui om.

In afara utilizarii fortelor proprii iata alte 5 remedii pentru durere neobisnuite.

1. Razi

Nu se afla chiar in dictionarul medical, insa rasul chiar are o multime de beneficii pentru sanatate. In afara faptului ca este un eliberator eficace pentru stres, arde si calorii si are potentialul de a creste speranta de vieta, un hohot sanatos de ras poate fi un remediu pentru durere. Acest lucru se intampla datorita endorfinelor care se elibereaza in timpul rasului si care actioneaza ca analgezici naturali.

2. Renunta la fumat

Daca ai nevoie de inca un motiv pentru a renunta la tigari, iata care sunt concluziile unui studiu facut in randul persoanelor care sufera de dureri de spate: nefumatorii au raportat cel mai scazut disconfort.

Potrivit aceleiasi cercetari, fumatul este un factor de risc pentru durerile de spate si dezvoltarea problemelor de disc si, totodata, cei carora le plac tigarile au raportat ca se confrunta cu dureri intense de spate.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Articole înrudite