Din satul Filomelei lui Tiștere până sub steiul Mănăstirii Tismana e cale de-un ceas - ori două, dacă mergi admirând peisajul...
Nu-i uşor să faci un clop. Trebuie să tot coşi roată şi să respecţi rândurile. “Vă închipuiţi ce greu era pentru clopurile...
Nu-i uşor să faci un clop. Trebuie să tot coşi roată şi să respecţi rândurile. “Vă închipuiţi ce greu era pentru clopurile...
In Evul Mediu, primele reţetare care apar sunt in strănsă relaţie cu cărţile de medicină. In "Antidotarium Mesuae" (secolul...
O călătorie în Bărăgan începe cu mirarea dinaintea cerului mult mai înalt decât îl știm privindu-l dintre coloșii cenușii de...
Radu Anton Roman nu s-a întâlnit în drumurile lui prin Mehedinţiul "ancorat" la nordul Dunării cu tuşa Eugenia Dineţ din...
Rozalia Anghel are o filosofie simplă şi eficientă atunci când vine vorba despre bucătărie: „Vreau să-i surprind pe cei care...