CLICKSANATATE. Cum trebuie gătită mâncarea pentru a se păstra vitaminele
Lipsa timpului liber și programul încărcat de zi cu zi nu trebuie să vă determine să alegeți un stil de viață nesănătos! Renunțați la preparatele alimentare nocive pentru sănătatea voastră și adoptați un regim alimentar sănătos. Aflați aici cum trebuie gătită mâncarea astfel încât să nu își piardă vitaminele.
19 Februarie 2015, 09:21
Există mai multe feluri de a găti sănătos, care cer, într-adevăr, un pic mai mult timp, dar care, pe termen lung, îţi asigură ţie şi familiei tale o alimentaţie plină de vitamine.
Le găteşti la aburi: pline de vitamine
Gătitul la aburi este una dintre cele mai sănătoase şi mai eficiente moduri de a găti în special legumele, carnea de pui şi peştele. În acest fel, alimentele nu vin în contact cu apa şi nu-şi pierd vitaminele şi mineralele.
Nu ai nevoie de ulei, alte grăsimi sau de sare. Te gândeşti probabil la acele vase speciale de fiert pe aburi, care sunt mai scumpe. Nu ai neapărat nevoie de ele ca să găteşti astfel.