Ce ierburi aromatice se potrivesc mai bine în mâncărurile tale
Dau un gust deosebit mâncării și pot transforma un preparat banal într-unul delicios. Esențiale în bucătărie, ierburile aromatice nu trebuie să îți lipsească din casă. Când ai ocazia, încearcă să le folosești în varianta proaspătă, pentru că oferă o savoare intensă.
13 August 2018, 17:12
Busuiocul
Condimentează perfect carnea albă sau carnea de vită. Se completează cu roșiile, cimbru și oregano. Este ideal în prepararea sosurilor, precum sosul pesto, sosuri de tomate sau în salate.
Cimbrul
Se potrivește foarte bine în preparatele cu ouă, carne de miel, carne de porc și pește la grătar. Se completează bine cu rozmarinul, foile de dafin și coriandru. Este perfect în rețetele cu fasole sau vegetariene, oferind un plus de gust.
Mărarul
Oferă un gust deosebit somonului, mâncărurilor cu morcovi sau sosurilor cu castravete și iaurt. Poate fi combinat cu muștar, piper, ceapă verde sau foi de dafin. Este ideal în tocănițe, supe reci, în special cele de castraveți, salate și murături.
Citeste continuarea pe CLICKPOFTABUNA